Welvaart, Welzijn en Welbevinden

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 09:35

'De wereld en ons gedrag zal toch echt hier een daar nog wat moeten veranderen' hoor je vaak. Ik denk altijd: wat kan ik zelf doen... en doe dan ook zelf nog niet (zoals altijd gezond plantaardig eten, minder reizen, geen fossiele brandstof gebruiken, etc.).

Toch inspireer ik mijzelf en anderen graag tot gedrag dat leidt tot een betere wereld. Ik ben en volg mede daarom al een tijdje een groter wordende groep die onder naam WWW (Welvaart, Welzijn en Welbevinden) elkaar gevonden heeft, initiator is Kees Klomp. Bekent van ‘de betekeniseconomie’ die ik al jaren ken en volg.

Op 26 maart ontmoeten een aantal mensen van deze groep elkaar en ik dacht: dat vind jij vast ook interessant. Misschien zie ik je daar...
Via deze link lees je de uitgebreide uitnodiging.