Aanbevelingen

Lokaal Hand Gel produceren!

In de kleinschalige distilleerderij Het Hogeland in Den Andel ontwikkelt Iebele Abel (50) normaliter geuren en smaken. Maar ten tijde van de coronacrisis wordt zijn werkplaats voor iets heel anders gebruikt: Abel produceerde duizend liter handgel voor lokaal gebruik. De gel is alleen te koop in Den Andel e.o., anders is de voorraad er zo doorheen. Iebele: het gaat mij er om dat mensen bewust worden van schone handen en dat er geen woekerprijzen voor belangrijke middelen moeten worden gevraagd. En: we kunnen het prima zelf en lokaal! 

Kennisfestival, Bindje & RegioAcademy

Innoveren van organisaties, implementeren en kennis delen…

Dat vraagt veel van u en uw organisatie. Er speelt ongetwijfeld van alles: tegenstanders, belangentegenstellingen, enthousiastelingen en frustraties. Dat vraagt om een helder beeld van beoogd resultaat, een heldere veranderstrategie, goede voorbereiding, voorbeeldgedrag en verbinding tussen en met betrokkenen. Het Grootste Kennisplatform is dé kennishub van Nederland.

Hun productie Nederlands Grootste kennisfestival is een superhit. Een festival naar mijn hart: kennis en cultuur (MUZIEK!) in een prachtige cross over.  2016 begonnen in Deventer, 2017 en 2019 ook in Groningen en succes en de nieuwe editie weer in Deventer. Uiteraard ben ik er weer bij, deze keer met een Kennis Pub quiz..

en voor Deventer 24 september koop je hier je ticket!

DS management support

Mijn nieuwsbrief (meld je aan op engbert@engbertbreuker.nl) wordt gemaakt door Dieke Sloot van harte aanbevolen: “Ik krijg energie van het initiëren en begeleiden van projecten van A tot Z. Met een nauwkeurige en gestructureerde manier van werken kan ik goed het overzicht bewaren over meerdere projecten tegelijkertijd. Eerlijkheid heb ik hoog in het vaandel staan: ik zeg waar het op staat en ik sta achter wat ik zeg. Anderen zien mij als een betrokken, georganiseerde dame die altijd klaar staat voor een ander. Met mijn eigen bedrijf in management ondersteuning wil ik andere ondernemers helpen hun eigen bedrijf naar een hoger plan te brengen. Specialismen: Organiseren en plannen, structuur aanbrengen in de organisatie, projectmatig werken, de onderliggende vraag naar boven halen, acquisitie, communicatie.” Klik hier voor meer info

De mening van Stijn

Een goede vriendin stuurde mij een verhaal van de 16 jarige Stijn met de mooie titel V-redeStijn… Lees even:

V-redeStijn.docx

Onbegrensd Talent

Onbegrensd Talent is intermediair tussen werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onbegrensd Talent werft, leidt op en detacheert of plaatst in diverse functies.

Klik hier voor de website

Erwin Wiertz

Ik geloof dat ieder mens van oorsprong creatief is. En dat wezenlijke creatie op gang komt wanneer hart en hoofd optimaal met elkaar samenwerken, in een dynamisch evenwicht. Maar juist dit evenwicht is bij veel mensen verstoord geraakt. De gevolgen daarvan worden steeds meer zichtbaar en voelbaar: individueel, in relaties, in organisaties en in de maatschappij. Onrust, frustratie, angst, onzekerheid en een gevoel van leegte en zinloosheid zijn aan de orde van de dag. Het is mijn kracht om creatie op gang te brengen door wat los is opnieuw te verbinden. Door af te stemmen, zie ik vrijwel direct welke onevenwichtigheden belemmerend zijn voor stroming en creativiteit. Mijn inzichten draag ik op een inspirerende manier over, waardoor mensen en organisaties een betere balans vinden en weer in beweging komen vanuit de kern.

Klik hier voor zijn website

Ontwerpstudio Bont!

Ontwerpstudio Bont! is gevestigd in Usquert, gelegen in het noorden van de provincie Groningen. De natuurlijke omgeving en de dieren zijn altijd inspirerend. De basis van Ontwerpstudio Bont! ligt in 1997 en begon de professionele carrière in het grafische vak bij het bedrijf ‘Visker, Brink, van der Geest’. De kwaliteiten, inzichten en werkwijzen zijn in deze periode gevormd. Van technisch tekenwerk tot projectmanagement, de werkzaamheden liepen uiteen van het maken van jaarverslagen, diverse folders, boeken, huisstijlen tot het opzetten van complexe websites en het opbouwen van nieuwe identiteiten voor beginnende bedrijven.  Ontwerpstudio Bont! werkt al dan niet zelfstandig of in teamverband. In de loop der tijd heeft Ontwerpstudio Bont een prettig netwerk opgebouwd voor de inzet in verschillende vlakken van het communicatieproces. Lees meer..

31_HC_logo

Met biologisch eten en begeleiding van kansarme mensen een unieke combi!

Hoogeland catering regelt alles voor mij. Befaamd om zijn saté op Noorderzoon en als kok van ons Bewegende Beelden Diner. Harrie is een bevlogen ondernemer die gewoon aanpakt. ik beveel hem 1000% aan. Eet smakelijk!

Multiply Happines

Laat je meeslepen door Chiel en anderen!

Ga gauw hier kijken!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren